Eftertændinger og andre opstød

Kollektiv bagatellisering af risikoen ved cannabis….
Som billedet viser på forsiden, så er der en meget afslappet holdning til unges forbrug af hash mm. i Danmark. På en helt almindelig sjællandsk ugeavis fra forsommeren se det, at alle kan købe strandstole med lommer til hash og nøgler.
Ofte vil vi slet ikke lægge mærke til den slags og det er nok kun fordi mit alarmsystem slår til, at jeg lægger mærke til det. Og jeg kan SLET ikke forstå hvorfor man må reklamere for hash – når det faktisk er ulovligt.

Misbrugscentre for unge: Da min søn havde indset, at han ikke selv kunne styre sit indtag og vi talte om, hvem der kunne hjælpe ham, foreslog jeg ham at gå til det nærmeste misbrugscenter. Han kunne slet ikke se sig selv, som en ‘narkoman’ som han sagde – og ikke et sted hvor de udleverede metadon mm. Så vidt jeg kan se, er det opstået flere unge-misbrugssteder de senere år i de små byer også. det er godt.