Hvem hjalp os?

Hvis jeg kan give et råd, så kommer det her:

HENT HJÆLP – NU!!!!!

Vi fik hjælp fra forskellige sider. Jeg skriver om hjælpen i kronologisk rækkefølge efter som vi modtog den.

Tæt vennepar med samme problemstilling.

Perron 3 i Slagelse: Lone hjalp os med at holde fokus på at bevare kontakten til vores søn. det var meget tidligt i forløbet. Min mand og jeg tog afsted sammen.

Bog af Christopher Schmitz: Forælder til hashryger. En selvhjælpsbog til forældre til unge der ryger hash.
Fantastisk at der fandtes en boge om mit hemmelige skjulte problem. Købte den, men turde ikke læse i den i toget af skam.

U-turn i København: Jeg fik nogle meget konstruktive samtaler med Finn, der hjalp mig med at være mor i dette morads.

Lokal pårørendegruppe: I det lokale misbrugscenter havde jeg hentet en super samtale hos Henriette, der hjælp mig med at overleve og at være mor i dette svære univers.
Jeg blev ringet op, om deltagelse i pårørende gruppe. Først vidste jeg ikke rigtig. Min søn havde stoppet sit indtag i et par år, så jeg vidste ikke om det var godt for mig. Men jeg blev ved med at hænge i noget dynd med mistillid og troen på fremtiden, så jeg sagde ja tak.
Det er jeg meget taknemmelig over og jeg mødte de fineste mennesker, der sad med klump i halsen over risikoen for at miste deres sønner. Rikke og Henriette guidede os i gennem andre muligheder at være forældre på, som jeg er meget taknemmelig over i dag.